قرار گرفتن در معرض کودکی در برابر سم می تواند به توضیح افزایش سرطان روده بزرگ در بین افراد جوان کمک کند

تبلیغ یک مطالعه جدید نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض سموم باکتریایی تولید شده در روده ممکن است باعث افزایش سرطان کولورکتال در بین جوانان شود. این یافته ها آخرین شواهد در مورد آنچه باعث افزایش جهانی در سرطان های اولیه می شود ، است. دانشمندان هنگامی که به عنوان یک بیماری پیری
یک مطالعه جدید نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض سموم باکتریایی تولید شده در روده ممکن است باعث افزایش سرطان کولورکتال در بین جوانان شود.
این یافته ها آخرین شواهد در مورد آنچه باعث افزایش جهانی در سرطان های اولیه می شود ، است.
دانشمندان هنگامی که به عنوان یک بیماری پیری فکر می کردند ، در حال مسابقه بودند تا درک کنند که چرا تعداد بیشتری از افراد زیر ۵۰ سال به سرطان مبتلا می شوند.
براساس یک مطالعه ۲۰۲۳ ، تعداد تشخیص های سرطان اولیه از سال ۱۹۹۰ حدود ۸۰ درصد افزایش یافته است ، در حالی که مرگ و میر ۲۸ درصد افزایش یافته است ، براساس یک مطالعه ۲۰۲۳. سرطان پروستات و نازوفارنژال یا مربوط به گلو ، شدیدترین افزایش در بروز را مشاهده کرده اند.
این کاملاً مشخص نیست که چرا ، اما محققان معتقدند که این روند با ترکیبی از عوامل محیطی و سبک زندگی که باعث جهش به ژن های ما می شود ، هدایت می شود و خطر ابتلا به برخی از سرطان ها را افزایش می دهد.
تجزیه و تحلیل جدید ، منتشر شده در ژورنال طبیعت روز پنجشنبه ، نشان می دهد که برای سرطان کولورکتال ، پاسخ تا حدودی در معرض قرار گرفتن در معرض کودکی در برابر سم باکتریایی به نام کولیبکتین قرار دارد.
کولیباکتین توسط یک فشار خاص از E. coli ، یک میکروب روده مشترک که در روده یا روده زندگی می کند ، ساخته می شود.
به نظر می رسد قرار گرفتن در معرض در اوایل کودکی ، یک اثر انگشت ژنتیکی منحصر به فرد را بر روی سلولهای روده بزرگ باقی می گذارد و این خطر را ایجاد می کند که کسی قبل از ۵۰ سالگی به سرطان روده بزرگ مبتلا شود.
جهش های ژن مرتبط با کولیبکتین
لودمیل الکساندروف ، نویسنده ارشد این مطالعه و استاد پزشکی سلولی و مولکولی در دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو ، در بیانیه ای گفت: “این الگوهای جهش نوعی سابقه تاریخی در ژنوم است و آنها به قرار گرفتن در معرض زندگی زودرس در برابر کولیبکتین به عنوان نیروی محرکی در مورد بیماری اولیه در ابتدای بیماری اشاره می کنند.”
محققان نمونه هایی از ۹۸۱ بیمار مبتلا به سرطان کولورکتال در ۱۱ کشور را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها دریافتند که جهش های ژن مرتبط با کولیبکتین در بیماران مبتلا به سرطان زیر ۴۰ سال در مقایسه با افراد تشخیص داده شده پس از سن ۷۰ سالگی ، ۳.۳ برابر بیشتر است.
در کشورهایی که سرطان کولورکتال زودرس بیشتر است ، جهش ها حتی بیشتر شیوع داشتند.
نکته قابل توجه ، مطابق با تحقیقات قبلی که نشان می دهد جهش ها در ۱۰ سال اول زندگی اتفاق می افتد ، تغییرات ژن در اوایل پدیدار شد.
محققان گفتند که این باکتری ها می توانند در کودکان خردسال ، چندین دهه قبل از ایجاد علائم ، مرحله سرطان را تنظیم کنند.
الکساندروف گفت: “این تغییر شکل می دهد که چگونه ما در مورد سرطان فکر می کنیم.” “این ممکن است فقط مربوط به آنچه در بزرگسالی اتفاق می افتد نباشد – سرطان به طور بالقوه می تواند تحت تأثیر وقایع در اوایل زندگی باشد ، شاید حتی در چند سال اول”.
محدودیت های مطالعه
کارشناسان مستقل گفتند که مطالعات بیشتری برای تأیید اینکه جهش های مرتبط با کولیباکتین باعث ایجاد سرطان کولورکتال و همچنین نحوه قرار گرفتن کودکان در معرض باکتریها می شود ، لازم است.
Trevor Graham ، که رهبری مرکز تکامل و سرطان در انستیتوی تحقیقات سرطان در انگلستان است ، در بیانیه ای گفت: “مشخص نیست که چه موقع و چگونه فشار خاص E. coli در وهله اول به روده وارد می شود و چرا معمولاً با شروع رشد سرطان دوباره از بین می روند.”
وی افزود: همچنین سؤالاتی در مورد چگونگی از بین بردن باکتری ها باقی مانده است – و آیا این کار با توجه به استفاده از باکتری های E. coli در برخی از پروبیوتیک ها ، می تواند عواقب ناخواسته ای برای سلامت روده داشته باشد.
وی گفت که بسیاری از افراد دیگر می توانند بدون ابتلا به سرطان در معرض کولیباکتین قرار بگیرند.
گراهام گفت: “من فکر می کنم بسیار محتمل است که سرطان فقط در بعضی موارد رخ دهد ، زیرا حتی اگر کسی ممکن است” اشکالات بد “داشته باشد که باعث جهش می شود ، این اشکالات باید باعث جهش مناسب برای رشد سرطان شوند.”
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰